2018-02-15

Vi söker två fibermontörer

Just nu söker vi två fibermontörer, läs mer här!

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads El- och Stadsnät är ett kommunalt bolag som äger, förvaltar, driftsäkrar och bygger ut Karlstads kommuns el- och fibernät. Vår affärsidé är att tillhandahålla trygg och prisvärd transport av el och bredbandstjänster. Bland våra medarbetare finns el- och fibermontörer, ingenjörer, tekniker, kommunikatörer och kundservicemedarbetare.

Tjänsten är placerad på projektfunktionen som ansvarar för investeringar, reinvesteringar och större underhållsprojekt i våra nät.

Arbetsuppgifter

Som fibermontör arbetar du med alla förekommande arbeten inom fibernät och vi söker dig som har erfarenhet och utbildning inom området. Du kommer i huvudsak att jobba med att installation och felsökning av fiber.

Dina arbetsdagar är rörliga och du förväntas ta stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt och hålla tidsplaner för de arbeten du blir ansvarig för.

Du kan komma att ingå i schemalagd beredskapstjänstgöring. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning såsom, certifierade fibertekniker, kabeltekniker, spridningsnätstekniker eller annan utbildning inom området som vi bedömer likvärdig. Vi värdesätter också att du har några års erfarenhet fibernätsverksamhet och nätdokumentation.

Meriterande är elteknisk utbildning/yrkesutbildning på gymnasienivå, alternativt KY-utbildning för distributionselektriker eller annan utbildning inom el som vi bedömer likvärdig. Har du gått utbildningarna "Arbete på väg", "Heta arbeten", "ESA-utbildning" och har datorvana så är det meriterande. Meriterande är det också om du har erfarenhet av elarbeten, då framförallt inom kraftnät och i högspänningsanläggningar.

Körkort B är ett krav, BE är meriterande.

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt arbete med andra, både internt och externt. Du är en flexibel person som ger god service och kvalitet i våra kunduppdrag.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning och ansökan

Tillsvidareanställning, heltid 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2018-03-11.

Ansökan sker via denna länk.

Kontakt

Kontaktperson: Magnus Ådén, projektchef. 054-540 73 73

Facklig företrädare: Peter Eriksson, SEKO, elmontör, 054-540 74 64

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.